Csúcstechnológia családi vállalkozásban

Ezen a héten Schandl Bálint a vendégünk a Balmex Kft-től. Bálint a Műegyetemen folytatott gazdasági és üzleti tanulmányokat követően a Hunlandnál helyezkedett el, ahol elsősorban élő szarvasmarha export szervezésével foglalkozott, majd 2015-ben csatlakozott a családi vállalkozáshoz, a Balmexhez, ahol új értékesítési lehetőségek felkutatása és kiépítése a fő felelőssége.

A Balmex 1997 óta működik az ipari áramellátás területén, szünetmentes áramellátó berendezésekkel, komplett rendszerek tervezésével, kiépítésével és szervizelésével foglalkoznak, legyen szó gyártás, távközlés vagy IT megoldások villamossági igényeiről. A Balmex több energetikai berendezéseket gyártó multi hazai képviselője, Bálint feladata tehát összeegyeztetni a partnerek igényeit egy nagyon gyorsan fejlődő szegmens egyre bővülő műszaki megoldásaival.

play
video

Kapcsolódó IpariExpo cégprofil

Balmex Kft.

A ma is családi vállalkozásban működő Balmex Kft. 1997-ben alakult és ipari áramellátásra specializálódott. Azóta szünetmentes berendezések, komplett megoldások forgalmazása mellett szaktanácsadással, telepítéssel, oktatással és országos szerviz-szolgáltatással állnak ipari méretű rendszereket kereső ügyfeleik rendelkezésére.

Előző epizódok

Saját erőből a világpiacra / Dávid Ferenc (Hűtőépítő) / Ipari Expo Podcast #3

Uszodagépészet és vízkezelés / Diós András (Neptun Filter) / Ipari Expo Podcast #2