Garázsból a legnagyobb borászatokba

Ezen a héten Hunya Péter a vendégünk a Duna Steel Tech Kft-től. A kisapostagi acélipari vállalkozást 2014-ben alapította, de korábban egészen más irányban haladt a pályája: közel tíz éven át dolgozott külföldön, vendéglátásban. Édesapjától azonban egy acél gépalkatrész esztergálásra váró rajzát örökölte, és e feladat eredményeként jött létre a családi vállalkozásban vitt Duna Steel Tech.

Ma már 25 főt foglalkoztat az acél tartályok, egyedi gépalkatrészek, létrák, pódiumok és más acélszerkezetek gyártásával, illetve technológiai csőhálózatok szerelésével foglalkozó vállalkozás, mely tapasztalt munkatársak szakmai tudására támaszkodva válaszol a folyamatosan fejlődő piaci igényekre. Ma is Péter kezében futnak össze a szálak, aki igazi KKV vezetőként egyszerre felel az ügyfeleknek kiszállított termékért, az üzletfejlesztésért és a szervezési feladatokért.

play
video

Kapcsolódó IpariExpo cégprofil

Duna Steel Tech Kft.

A Duna Steel Tech Kft egy 2014 óta stabilan növekvő, 100% magyar tulajdonú, széles tevékenységi körrel működő családi vállalkozás.
A vállalat elsősorban rozsdamentes tartályok, szerkezetek gyártásával foglakozik, hozzá kapcsolódóan technológia csővezetékek, élelmiszeripari gépek, berendezések gyártása, telepítése, szerelése szerepel tevékenységi körükben.

Előző epizódok

Csúcstechnológia családi vállalkozásban / Schandl Bálint (Balmex) / Ipari Expo Podcast #4

Saját erőből a világpiacra / Dávid Ferenc (Hűtőépítő) / Ipari Expo Podcast #3